Fin-tech virksomhed som disrupter inkassobranchen søger studentermedhjælper

Hvad får du?

Som studentermedhjælper hos Intellecto vil din primære arbejdsopgave bestå i at hjælpe vores kunders skyldnere med at komme igennem deres gæld på bedst mulig vis. Det betyder at du skal rådgive dem i en tid, der ofte er forvirrende, uoverskuelig, ubehagelig eller på anden måde svær. Da vi selv har udviklet et intelligent IT-system, som kan håndtere og automatisere store dele af inkassoprocessen, vil det være din fornemste opgave at være i dialog med disse skyldnere pr. telefon, e-mail, sms mm.

Det er vores overbevisning, at inddrivelse af en gæld er det samme som at sælge en hvilken som helst anden vare. Vi går derfor op i at udvikle vores sagsbehandlere til at være dygtige “sælgere”, der formår at skabe værdi for både vores kunder og deres skyldnere. Udover salgskompetencer kræver dette, at du har en forståelse for den situation skyldneren står i samt en forståelse for menneskelig adfærd.

Vi arbejder derfor på at udvikle vores medarbejdere indenfor emner som bl.a.:

  • Salgsteknik
  • Forhandlingsteknik
  • Adfærdsdesign

Hos Intellecto får du en spændende og moderne arbejdsplads med mulighed for indflydelse. Vi er en virksomhed i vækst, og vi har derfor brug for et team, der kan arbejde selvstændigt og kan tage fat, hvor det er nødvendigt. Det betyder også, at du hos Intellecto får et stort ansvar og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi har ikke store forventninger til dine kompetencer inden du starter, men vi forventer, at du besidder en vis mængde empati, at du har en vis teknisk forståelse, og at du har gå-på-mod og lyst til at gøre arbejdet til et sjovt sted at være!

Om Intellecto

Intellecto startede i 2016 og er i sagens natur et inkassoadvokatfirma, men vi ser os selv i langt højere grad som en fin-tech virksomhed, da vi selv har udviklet det IT-system, som danner fundament for vores virksomhed. Vores intelligente IT-system bygger på principper om både digitalisering og adfærdsdesign. Det vil sige, at det digitaliserer og automatiserer store dele af inkassoprocessen og effektiviserer derved vores arbejdsgange, men det sikrer også en højere inddrivelsesrate ved at tage hensyn til menneskers adfærd og ubevidste beslutningsprocesser.

Klik her hvis du vil vide mere.

Lyder det som noget for dig?

Send dit CV, karakterblad samt en kort ansøgning, der beskriver, hvad der gør dig til den næste stjerne-sagsbehandler hos Intellecto til job@intellecto.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.