Intellecto byder velkommen til Karin som ny direktør og partner. – Intellecto

Intellecto byder velkommen til Karin som ny direktør og partner.

Det var med stor glæde, at jeg tiltrådte som direktør og partner i Intellecto A/S pr. den 1. januar 2022.

Inkasso er min “ting”, og min mission er at have tilfredse kunder. Mine kunder skal have mest muligt af deres tilgodehavende betalt uden at miste kundeforholdet til de kunder, der giver værdi på trods af forbigående manglende betalingsevne.

Vi vil være de bedste til inddrivelse, og vi er 100% fokuseret på tilfredse kunder.

Det vil vi lykkes med via dygtige, kompetente og tilgængelige medarbejdere kombineret med et moderne IT-system med en brugervenlig onlineplatform i konstant og fremtidsorienteret udvikling.

Vores inddrivelsesproces er hurtig, effektiv og med en etisk forsvarlig tilgang til debitorer hjulpet af digitale værktøjer og it-systemer med mulighed for individuelt kundetilpassede processer.

Kommunikationen til vores kunders debitorer er baseret på AI i alle trin af rykker- og inkassoprocessen, så vi sikrer optimal kommunikation og dermed størst mulig inddrivelse.

Tag fat i mig hvis du ønsker:

  • Kompetent inkasso
  • Høj faglighed
  • Dygtige og tilgængelige inkassomedarbejdere
  • Stabil levering
  • Et inkassofirma med styr på processerne

Om mig:

Jeg tror på høj inddrivelse af udestående baseret på kompetence, høj faglighed, massiv erfaring og engagement hos mine medarbejdere kombineret med et effektivt og moderne inkassosystem til at sikre bedst mulig inddrivelse. Vi skal holde fokus på, at inddrivelsen sker i respekt for at bevare kundeforholdet til de debitorer, der giver værdi for mine kunder på trods af forbigående manglende betalingsevne.

Mit professionelle fundament er 30 års erfaring fra først advokatfirmaet Jan Anker Rasmussen (10 år) og siden Købmandstandens Inkasso Service/Kredinor DK (20 år), hvor jeg var inkassochef/COO, medlem af ledelsen, bestyrelsesmedlem af ECA (vores europæiske inkassoforening) og referent i bestyrelsen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com