Udfordrer status quo - new normal

Intellecto Advokatanpartsselskab blev stiftet i 2016 af advokat Michael Brandt der har erfaring med inkasso tilbage til 2000 som en del af inkassoadvokatfirmaet Egeparken.

Missionen var at lave digital transformation af inkassobranchen og udfordre ”sådan har vi altid gjort” ved at bruge moderne teknologi og AI i inddrivelsen og dialogen med debitorerne.

Ultimo 2021 blev ejerkredsen udvidet med Karin Nørager Weiste og Torben Smedegaard Pedersen, der begge kom til Intellecto med mange års erfaring fra inkassobranchen; senest var de begge en del af den øverste ledelse i Kredinor A/S (det tidligere Købmandstandens Inkasso Service A/S).

I dag er Karin Nørager Weiste direktør i Intellecto, mens Michael Brandt og Torben Smedegaard Pedersen sidder i selskabets bestyrelse.

Vi passer på jeres brand værdi

Det koster meget energi og mange penge at opbygge et godt brand, men der skal næsten ingenting til at ødelægge det igen.

Derfor er det ikke kun vigtigt for os, at vi sikrer en hurtig og høj inddrivelse. Vi skal også sikre en god kundeoplevelse for jeres kunder. Der er ingen grund til at smække med døren – for dårlige betalere kan sagtens blive gode kunder igen, og gode kunder har stor værdi for jeres forretning.

Vores tilgang til at opkræve og inddrive jeres tilgodehavende sker således ud fra en nøje iagttagelse af jeres ønsker til fastholdelse af brand værdi og kunder – og derfor i tæt samarbejde med jer.

Vi laver intelligent inddrivelse - maskiner og mennesker skal samarbejde

Hos Intellecto bruger vi principper kendt fra adfærdsdesign, store mængder data og moderne teknologi såsom machine learning og learning loops til at lave skræddersyede inkassoforløb, der er tilpasset den enkelte debitor.

Det kalder vi for intelligent inddrivelse.

En optimeret løsning med den brug fra den nyeste teknologi

Hos Intellecto har vi ved hjælp af moderne teknologi automatiseret de mange manuelle processer der indgår i et inkassoforløb og resultatet er følgende:

En mere effektiv proces
Hurtigere inddrivelse for vores kunder
Mindre menneske fejl

"Gældfri” er en vare, der skal sælges til debitor

Hos Intellecto mener vi, at det at blive gældfri er en vare, der skal sælges til debitor, og en væsentlig del af markedsføringen er kontaktformen og betalingsmulighederne.

Vi har derfor taget en marketing tilgang til inkasso og mener, at effektiv inkasso kræver indsigt i og forståelse for debitors adfærd og beslutningsproces. Derfor benytter vi os af adfærdsdesign til at kortlægge det mest effektive inkassoforløb til den enkelte debitor.

Lad os håndtere jeres dårligere betalere, så I kan holde fokus på jeres kerneforretning og bruge jeres energi der, hvor I skaber mest værdi!